The Shadow Island
Hey endelig kom du! Vi her på øen har ventet dig.

The Shadow Island

Would you like to be a Vampire, Werewolf or something else? Now you can! You can be almost everything here! Live your own Shadow Life!!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 7, Lør okt 27, 2012 1:02 pm
Hvad synes i så??
Fre jan 27, 2012 1:15 am by Selena
Hey xD Tænkte lige over noget.. Jeg kunne ikke selv bestemme mig så jeg ville spørge jer hvad i syntes. Er i gang med at skrive en historie og kan ikke finde ud af hvilken øjenfarve der er pænest/lækrest.. Hvad synes i? Det var sådan set bare det..
-Selena Marie Gomez ^^'


Comments: 1
Avatarer ^^ PLZ LÆS DETTE!!!!
Man jan 23, 2012 2:11 am by Selena
Hey Fokzz! xD

Tænkte at jeg ville lave en liste over folks avatarer, så vi ved hvem der allerede er taget og hvem der ik er ^^ I Må ikke have den samme avatar som en anden med mindre begge parter er indforståede med det ^^ Det var sådan set bare det xD I må meget gerne sskriv hvem jeres avatarer er.. For en sikkerheds skyld ^^ Det er jo ikke sikkert at jeg ved hvem alle sammen er.. Her er listen:Comments: 0
Latest topics
» The Shadow of The Moon xD
Tors jun 28, 2012 4:39 am by Selena

» Frikvarter alene? Måske ikke..? ~ Alle er velkomne ^^'
Tirs jun 26, 2012 11:46 pm by Emma

» Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tors maj 17, 2012 12:25 pm by Lenda

» Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Søn maj 13, 2012 10:41 am by Selena

» Jepper, my turn!
Fre maj 11, 2012 12:11 pm by Nicodemus

» The water is beautiful in the last moonlight ~ Rory
Fre maj 11, 2012 12:10 pm by Nicodemus

» Famous in cities
Fre maj 11, 2012 11:58 am by Nicodemus

» Hvad laver jeg her? ~ André
Søn apr 22, 2012 10:58 pm by André

» Emne? med hvem?
Lør apr 14, 2012 8:07 am by Byakko

» Kom ind og vær X-MEN
Man apr 09, 2012 6:16 am by Lenda

Top posters
Selena
 
Blace
 
Nicodemus
 
Carly
 
Lenda
 
André
 
Rory
 
Arachne
 
Zoey
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er h

Vores brugere har i alt skrevet 485 indlæg in 61 subjects

Share | 
 

 Sikke en masse bøger.. Og alligevel er der garanteret ik noget jeg ik har læst - Arachne xD

Go down 
ForfatterBesked
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Sikke en masse bøger.. Og alligevel er der garanteret ik noget jeg ik har læst - Arachne xD   Fre jan 20, 2012 10:42 am

Sted: Biblioteket
Tid: Midt på dagen
Omgivelser: Ikke rigtig nogen folk
Vejr: Lidt støvregn
Påklædning: http://www.fashionfor2012.net/wp-content/uploads/2011/12/Selena-Gomez-outfits-style-with-jeans.jpeg

Selena gik ind ad døren til biblioteket. Hun så sig omkring efter en bog at læse i, eller bare nogle at snakke med. Hun satte sig ned ovre i sofaen. Hun kiggede rundt, men der var ikke umiddelbart nogle hun ikke havde læst før. Hun slå op på sin I Phone under bøger. Der måtte da være nogle hun ikke havde læst endnu. Ja! Der var én. Hun slå op i bibliotekets register for at se om de havde den her. Hun spurgte bibliotekaren om de havde den, men hun sagde nej. "Skal jeg bestille den hjem?" Bibliotekaren kiggede venligt på hende. Selena smilede venligt tilbage. " Ja, det må du meget gerne." Hun spurgte venligt; "Hvor længe vil der gå før den kommer så?" Hun kiggede spørgende på hende. Som om hun ikke allerede vidste det. "Ca. en uge. Men måske kommer den hurtigere. Jeg kan skrive en sms til dig når den kommer. Skal jeg det?" Spurgte bibliotekaren venligt. "Ja, hvis du gider. Mit nummer har i allerede. Jeg læser nemlig tit bøger." Hun smilte venligt og blinkede så til bibliotekaren. Hun satte sig ned igen og gik igang med at skrive på en sang. Måske kom der pludselig en hel bølge af inspiration. Hvem ved?

// Sorry Sad Ik så meget Krea Sad


Sidst rettet af Selena Søn feb 12, 2012 4:32 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Arachne
Første Engel
Første Engel
avatar

Race : Engel
Antal indlæg : 15
Join date : 17/01/12
Geografisk sted : England

IndlægEmne: Re: Sikke en masse bøger.. Og alligevel er der garanteret ik noget jeg ik har læst - Arachne xD   Søn feb 12, 2012 1:28 am

Påklædning: En blå hættetrøje med print på fronten af et Mustache i sort. Et par grønne slimjeans med huller hist og her. Sorte Converse sko, hvor snørebåndende har sådan en grå, slidt farve. Håret som på avataret. Forskellig farvede perlekæder om halsen. En Mustache-ring på den ene pegefinger.[/b]

Arachne trådte ind på biblioteket. Hun havde boet på øen i et stykke tid nu og hun var allerede opsat på, at komme på biblioteket og låne et par bøger. Hun kiggede rundt, biddende i sin underlæbe. Hun var nysgerrig. Hvilke bøger mon de havde? Hvor stort var biblioteket indvendigt?
Hun trådte frem og kiggede bare rundt. Hun spejdede rundt. Biblioteket så i hvert fald stort ud indefra, ditto udefra. Hun kneb øjnene lidt sammen. De blå øjne betragtede hver og en hylde, hun lige kunne få øje på. Hun rynkede panden en smule.
Hun trådte hen til et stort kort over biblioteket. Hun undersøgte det lidt, inden hun så fandt ud af, hvilken vej hun skulle gå, hvis hun skulle hen til fantasy-afdelingen. Nærmest de eneste bøger, hun gad læse. Hun elskede fantasybøger og havde læst rigtig mange, men aldrig de samme. Hun hadede, at skulle læse den samme bog to gange. Rent ud sagt, så kunne hun ikke. Hun kunne kun læse en bog én gang.

// Samme her :c
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Sikke en masse bøger.. Og alligevel er der garanteret ik noget jeg ik har læst - Arachne xD   Man feb 13, 2012 11:29 pm

Selena så op fra sin notesbog. Hun kunne mærke noget velkendt og kraftfuldt. En Engel. Men hun kendte da ellers ikke nogen Engel. Hun fik øje på en pige der stod lidt væk fra hende. Hun så en smule bekendt ud. Underligt nok. Selena vidste bare ikke hvem hun var. Hvor mærkeligt. Hmm. Ligemeget. Hun kiggede igen ned i sin bog, men det pinte hende at hun havde sådan en mærkelig fornemmelse i maven. Hun måtte altså lige finde ud af hvem denne unge pige var. Hun gik stille hen til pigen. Så stoppede hun op foran hende og sagde stille; "Hey. Kender jeg ikke dig et eller andet sted fra?" Hun så undrende og spørgende på hende med et venligt smil på læben. Hun rakte hende hånden. "Nå, men jeg hedder i hvert fald Selena." Så kom Selena til at tænke på at det måske var en af hendes fans. En Selenator. Det kunne jo godt være derfor hun syntes at hun havde mødt hende før. Hvis nu hun havde set hende til en af hendes koncerter. Selena blev enig med sig selv om at det nok var den mest logiske forklaring hun kunne komme på. Hun smilte igen til hende.

//Vi må jo bare gøre vores bedste xD
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Arachne
Første Engel
Første Engel
avatar

Race : Engel
Antal indlæg : 15
Join date : 17/01/12
Geografisk sted : England

IndlægEmne: Re: Sikke en masse bøger.. Og alligevel er der garanteret ik noget jeg ik har læst - Arachne xD   Tirs feb 14, 2012 12:20 am

// Ja, vi må så ^^'

Arachne skulle til, at gå vejen, hun havde fundet ud af, hun skulle hen, hvis hun skulle noget. Hun kneb øjnene i, da hun pludselig mærkede noget. Eller, ikke pludseligt; fornemmelsen havde været der i et stykke tid, næsten siden hun trådte ind i bygningen. Der var et eller andet inde i den bygning.
Hun tog et par skridt, da en pige trådte ind foran hende. Hun kiggede på hende. Hun genkendte hende straks. Hun vidste godt, hvem pigen var. En sanger og skuespiller, Selena Gomez. Men det var ikke det, der fangede hende mest. Hun kunne selvfølgelig godt lide det, hun stod for og alt det der, men der var noget andet.
Hun smilede, da pigen begyndte at præsentere sig og spørge ind til hende. "Jeg ved godt, hvem du er, Selena," sagde hun smilende, så hendes små smilehuller kom frem og hun lignede en alf, hvilket hun bare gjorde, når hun smilede og var glad. Nok også pga. hendes højde, "Selena Gomez." Hun undlod, at svare, hvem hun præcis var og om de havde ses før, men præsenterede sig dog kun. "Jeg er Arachne."
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Sikke en masse bøger.. Og alligevel er der garanteret ik noget jeg ik har læst - Arachne xD   Tirs feb 14, 2012 2:39 am

Selena spottede også et glimt af genkendelse i pigens øjne. Så var det altså ikke bare noget hun havde bildt sig selv ind. Altså at hun havde set hende før. Men det var bare en lidt mærkelig følelse. Det føltes mere som om hun havde kendt hende hele sit liv.. "Okay. Det var da fint." Hun smilte venligt og tænkte så, at hun måske alligevel var en fan. "Jep. Det er mig. Selena Marie Gomez. Er du en fan?" Hun spurgte egentlig bare for at være sød, men det var da stadig også meget godt at vide. Hun kunne jo give hende en autograf eller noget hvis hun var. Hun kunne godt lide at hendes fans vidste at de var vigtige og betød meget for hende. Og det gjorde de virkelig også. Selena smilte til hende. "Hey Arachne!" Hun smilte venligt og imødekommende til hende.

//Sorry Sad Krea er virkelig død nu Sad
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Sikke en masse bøger.. Og alligevel er der garanteret ik noget jeg ik har læst - Arachne xD   

Tilbage til toppen Go down
 
Sikke en masse bøger.. Og alligevel er der garanteret ik noget jeg ik har læst - Arachne xD
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Shadow Island :: The Shadow Island :: Biblioteket-
Gå til: