The Shadow Island
Hey endelig kom du! Vi her på øen har ventet dig.

The Shadow Island

Would you like to be a Vampire, Werewolf or something else? Now you can! You can be almost everything here! Live your own Shadow Life!!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 7, Lør okt 27, 2012 1:02 pm
Hvad synes i så??
Fre jan 27, 2012 1:15 am by Selena
Hey xD Tænkte lige over noget.. Jeg kunne ikke selv bestemme mig så jeg ville spørge jer hvad i syntes. Er i gang med at skrive en historie og kan ikke finde ud af hvilken øjenfarve der er pænest/lækrest.. Hvad synes i? Det var sådan set bare det..
-Selena Marie Gomez ^^'


Comments: 1
Avatarer ^^ PLZ LÆS DETTE!!!!
Man jan 23, 2012 2:11 am by Selena
Hey Fokzz! xD

Tænkte at jeg ville lave en liste over folks avatarer, så vi ved hvem der allerede er taget og hvem der ik er ^^ I Må ikke have den samme avatar som en anden med mindre begge parter er indforståede med det ^^ Det var sådan set bare det xD I må meget gerne sskriv hvem jeres avatarer er.. For en sikkerheds skyld ^^ Det er jo ikke sikkert at jeg ved hvem alle sammen er.. Her er listen:Comments: 0
Latest topics
» The Shadow of The Moon xD
Tors jun 28, 2012 4:39 am by Selena

» Frikvarter alene? Måske ikke..? ~ Alle er velkomne ^^'
Tirs jun 26, 2012 11:46 pm by Emma

» Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tors maj 17, 2012 12:25 pm by Lenda

» Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Søn maj 13, 2012 10:41 am by Selena

» Jepper, my turn!
Fre maj 11, 2012 12:11 pm by Nicodemus

» The water is beautiful in the last moonlight ~ Rory
Fre maj 11, 2012 12:10 pm by Nicodemus

» Famous in cities
Fre maj 11, 2012 11:58 am by Nicodemus

» Hvad laver jeg her? ~ André
Søn apr 22, 2012 10:58 pm by André

» Emne? med hvem?
Lør apr 14, 2012 8:07 am by Byakko

» Kom ind og vær X-MEN
Man apr 09, 2012 6:16 am by Lenda

Top posters
Selena
 
Blace
 
Nicodemus
 
Carly
 
Lenda
 
André
 
Rory
 
Arachne
 
Zoey
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er h

Vores brugere har i alt skrevet 485 indlæg in 61 subjects

Share | 
 

 SÅ SKAL DER SKYLLES!!!! - Alle er velkomne, om de går på skolen eller ej ^^

Go down 
ForfatterBesked
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: SÅ SKAL DER SKYLLES!!!! - Alle er velkomne, om de går på skolen eller ej ^^   Man jan 23, 2012 6:18 am

Sted: På skolen i det udendørs arel
Tid: Omkring kl. 12
Omgivelser: Nogle andre der hjælper med at vaske biler og så nogle kunder
Vejr: Solskin og varmt vejr
Påklædning: http://2.bp.blogspot.com/_EzYyCxTodSA/TTqhsqJ2dHI/AAAAAAAAAHQ/8s-ivdD34W0/s1600/selena-gomez-bikini.large.jpg

Selena sad ved betalingsboden og ventede på at folk betalte for at få vasket deres biler. Der var faktisk rimelig mange der var dukkket op. Både for at hjælpe til og for at få vasket deres biler.. Selena havde overvejet selv at få sin bil vasket, men hun havde bestemt sig for kun at gøre det hvis der ikke kom særlig mange penge ind. Hun manglede nemlig ikke penge. Hun kunne sagtens give nogle penge til et godt formål. Hun byttede vagt med en af de andre piger og gik hen for at hente nogle flere klude, svampe og håndklæder. Det var kun piger der vaskede biler. De havde alle sammen bikinier på.. Eller små toppe og shorts. Det passede alle drengende meget fint. Der stod en masse unge fyre og kiggede på alle pigerne. Med Selenas udviklede høresans kunne hun høre at de snakkede om hvem der var lækrest og sådan noget. Typisk fyre. Hun gik hen til to piger der var igang med at vaske en blå Cabriolet. hun sagde til dem at de bare kunne tage en pause. Og så tog hun over for dem. Hun hørte nogle fyre pifte ad hende. Hun havde altid fået at vide at hun var vildt lækker og havde en god krop. Dog mest af fyre, men også af en masse piger. Hun smilte og lo stille. Nu manglede hun bare at en af hendes veninder kom. Og med det mente hun enten Zoey eller Angel. Men Angel og Taylor var ude og rejse lige for tiden. Langt væk i et varmt land. Måske stødte hun på Zoey. Zoe var både hendes kusine og en af hendes bedste veninder. Hun smilte ved tanken om hende og Angel. Og så kom hun til at tænke på Blace. Hun savnede hende faktisk lidt. De var jo trods alt søstre. Det kunne man ikke lave om på. Hun sukkede og vaskede bilen færdig. Hun så ejeren køre den væk da hun var færdig og gik så igang med at vaske en ny. Der var egentlig ret mange kunder. Hun bestemte sig for at hun ikke behøvede at hente sin egen bil og få den vasket. Hun vaskede stille bilen mens hun stod i sine helt egne tanker.

//Yay!! Endlig lidt Krea cheers
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Angel
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Antal indlæg : 2
Join date : 26/01/12
Geografisk sted : På The Shadow Island..

IndlægEmne: Re: SÅ SKAL DER SKYLLES!!!! - Alle er velkomne, om de går på skolen eller ej ^^   Ons feb 08, 2012 1:31 am

Påklædning: http://images.yodibujo.es/_uploads/membres/articles/20091250/taylor_6em.jpg (Billedet er lidt sløret..)

Angel kom gående i sin bikini. Hun så Selena reje sig fra betalingsboden og gå indenfor. Hun begyndte at gå en smule langsommere. Så kom Selena tilbage og begyndte at vaske en bil. Det var vist en blå Cabriolet. Angel småløb hen til hende og gav hende et kæmpe knus bagfra. "Selly!! Jeg har sådan savnet dig!" Hun smilte og gav hende et kys på kinden. Hun kunne fornemme at Taylor ikke havde sagt at de ville tage hjem noget før. Der havde været alt for varmt dernede. Der var ikke så meget at lave for en Vampyr. Og desuden havde de trods alt allerede været dernede i tre uger. Angel var glad for at de var kommet hjem allerede. Hun havde savnet Selly. Hun havde nu også savnet Mason og Elizabeth, men ikke nær så meget. Og hendes egen familie var død for mange år siden efterhånden. Hun smilede til Selena og gik igang med at hjælpe hende med at vaske bilen. Hun havde intet imod at vaske biler. Og hun lagde med det samme mærke til alle de beundrere de havde. Men dog var de fleste nogle der stirrede på Selena. Nok fordi at alle godt vidste at Angel allerede var reserveret. Hun var oven i købet gift. Mange syntes at hun var helt vildt ung af en der var gift at være, men de skulle da bare lige vide hvor gammel hun egentlig var. Hun var godt nok 20 i det ydre, men i virkeligheden var hun meget ældre end det. Det var efterhånden ved at være omkring hundrede år siden Taylor forvandlede hende til en Vampyr. Hun elskede ham virkelig højt og hun kunne ikke forestille sig et liv uden ham i det. Eller Selena. De var ligesom søstre. Nej, de var endda endnu tættere end søstre. Hun smilede og blinkede til hende. Hun vidste nemlig godt at Selena var mere end opmærksom på alle de beundrerne og stirrende blikke.

// I love you
Tilbage til toppen Go down
 
SÅ SKAL DER SKYLLES!!!! - Alle er velkomne, om de går på skolen eller ej ^^
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Shadow Island :: The Shadow Island :: Skole :: Udendørs areal-
Gå til: