The Shadow Island
Hey endelig kom du! Vi her på øen har ventet dig.

The Shadow Island

Would you like to be a Vampire, Werewolf or something else? Now you can! You can be almost everything here! Live your own Shadow Life!!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 7, Lør okt 27, 2012 1:02 pm
Hvad synes i så??
Fre jan 27, 2012 1:15 am by Selena
Hey xD Tænkte lige over noget.. Jeg kunne ikke selv bestemme mig så jeg ville spørge jer hvad i syntes. Er i gang med at skrive en historie og kan ikke finde ud af hvilken øjenfarve der er pænest/lækrest.. Hvad synes i? Det var sådan set bare det..
-Selena Marie Gomez ^^'


Comments: 1
Avatarer ^^ PLZ LÆS DETTE!!!!
Man jan 23, 2012 2:11 am by Selena
Hey Fokzz! xD

Tænkte at jeg ville lave en liste over folks avatarer, så vi ved hvem der allerede er taget og hvem der ik er ^^ I Må ikke have den samme avatar som en anden med mindre begge parter er indforståede med det ^^ Det var sådan set bare det xD I må meget gerne sskriv hvem jeres avatarer er.. For en sikkerheds skyld ^^ Det er jo ikke sikkert at jeg ved hvem alle sammen er.. Her er listen:Comments: 0
Latest topics
» The Shadow of The Moon xD
Tors jun 28, 2012 4:39 am by Selena

» Frikvarter alene? Måske ikke..? ~ Alle er velkomne ^^'
Tirs jun 26, 2012 11:46 pm by Emma

» Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tors maj 17, 2012 12:25 pm by Lenda

» Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Søn maj 13, 2012 10:41 am by Selena

» Jepper, my turn!
Fre maj 11, 2012 12:11 pm by Nicodemus

» The water is beautiful in the last moonlight ~ Rory
Fre maj 11, 2012 12:10 pm by Nicodemus

» Famous in cities
Fre maj 11, 2012 11:58 am by Nicodemus

» Hvad laver jeg her? ~ André
Søn apr 22, 2012 10:58 pm by André

» Emne? med hvem?
Lør apr 14, 2012 8:07 am by Byakko

» Kom ind og vær X-MEN
Man apr 09, 2012 6:16 am by Lenda

Top posters
Selena
 
Blace
 
Nicodemus
 
Carly
 
Lenda
 
André
 
Rory
 
Arachne
 
Zoey
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er h

Vores brugere har i alt skrevet 485 indlæg in 61 subjects

Share | 
 

 Blace!!? Er det virkelig dig!? - Blace(Søs) xD

Go down 
ForfatterBesked
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Blace!!? Er det virkelig dig!? - Blace(Søs) xD   Ons jan 25, 2012 7:00 am

Sted: På The Shadow Bar
Tid: Omkring kl. 18
Omgivelser: Nogle få andre der sidder og snakker
Vejr: Okay men ikke specielt varmt
Påklædning: http://media13.onsugar.com/files/2011/06/23/6/1578/15788317/6c22ce72200be40d_selena_gomez.jpg

Selena sad oppe i baren og ventede på at der skulle ske et eller andet. Hvad som helst. Man skulle ikke tro det men det var virkelig kedeligt at være kendt nogen gange. Hun kiggede rundt og tog så en tår af sin drink. Hun anede ikke hvad det var, men siden Vampyrer, og specielt Oprindelige, havde svært ved at blive påvirkede af alkohol, ville der skulle meget mere til en én enkel drink for at gøre hende beruset bare. Hun tænkte lidt på sin bror. Det var rimelig lang tid siden hun sidst havde set ham. Han var ikke særlig glad for at Selena og hendes søster Blace ikke snakkede sammen mere. Blace var blevet meget vred da Selena havde vundet deres families evne til at blive 'Den Stærkeste'. Nu var Selena den stærkeste af alle, også stærkere end Blace. Og det var Blace virkelig ikke særlig glad for. Hun savnede faktisk Blace lidt. De var jo trods alt søstre og derfor havde de været meget tætte, altså før de blev uvenner. Hun sukkede og kørte rundt i hendes drink med den drinkparaply der var blevet sat i drinken.
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Blace
Første Oprindelige
Første Oprindelige
avatar

Race : Oprindelig og faktisk den aller første
Antal indlæg : 99
Join date : 17/01/12
Geografisk sted : På Øen

IndlægEmne: Re: Blace!!? Er det virkelig dig!? - Blace(Søs) xD   Fre jan 27, 2012 9:32 am

På: http://4.bp.blogspot.com/_EQXYbO9ByYQ/S6sIQ4kzSAI/AAAAAAAAAGA/-Q6PksJqt_U/s1600/nina-dobrev-celebrity-sighting-krma-jacket-wabbit-tee.jpg


Blace kom ind i grillen og op til baren og bestilte noget whisky. Bartenderen nikkede og vendte sig om og vendte sig så mod hende igen og gav hende et lille glas med noget whisky i. Hun tog det lille glad og tømte det med det samme. Hun smilte til de drenge der piftede eller bare så underligt på hende. Hun lænte sig tilbage mod bar disken (som på billedet) og betragtede baren. Hun var endelig back in town i håb om Selena ikke var på øen mere. Hun håbede også at hendes røv irriterende mor var væk. Derimod ønskede hun af hele sit hjerte at hendes far stadig var der. Hun elskede ham overalt på jorden og hun ønskede kun meget lidt at hendes bror taylor også stadig var der. Hun ville gerne snakke ud om det hun gjorde mod ham for flere hundrede år siden. Hun havde virkelig savnet øen og hendes store villa/slot var blevet lavet moderne så den passede ind. Hun havde hypnotiseret mange mænd så det gik lidt hurtigt og nu var det blevet helt fantastisk. Hun rejste sig og tog sin mobil frem. Hun begyndte at skrive til en af hendes hybrid håndlangerer
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Blace!!? Er det virkelig dig!? - Blace(Søs) xD   Lør jan 28, 2012 12:09 am

Selena kunne pludselig mærke noget. Hun måtte tage fejl. Det kunne ikke være rigtigt. Og grunden til at det ikke kunne være sandt var at hun syntes at hun kunne mærke Blace i nærheden. Men det kunne da ikke være rigtig vel? Og dog.. Måske var hun rent faktisk kommet tilbage. Hun havde ellers siddet med bøjet hoved, men nu løftede hun det langsomt og strakte sig i hele kroppen. Noget der fik hende til at minde i høj grad om en smidig kat der lige havde ligget og sovet eller bare ligget og slappet af. Da hun havde strakt sig ordentligt vendte hun sig meget langsomt om på stolen. Hun kiggede rundt mens hun anstrengte sig for at høre om der var en der lød som Blace. Hun fik øje på hende og blinkede. Hun kunne simpelthen ikke tro sine egne øjne. Blace!! Tænk at hun virkelig var her. Selena rejste sig meget smidigt og gik meget stille og langsomt hen mod sin søster. Hun kunne stadig ikke helt tro på at hun rent faktisk var her. Hun satte sig ved siden af hende. Først kiggede hun bare på hende. Og så besluttede hun sig for at sige noget til hende. " Blace? Er det virkelig dig?" Hun kiggede nysgerrigt på hende.
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Blace
Første Oprindelige
Første Oprindelige
avatar

Race : Oprindelig og faktisk den aller første
Antal indlæg : 99
Join date : 17/01/12
Geografisk sted : På Øen

IndlægEmne: Re: Blace!!? Er det virkelig dig!? - Blace(Søs) xD   Lør jan 28, 2012 12:25 pm

Blace kiggede hurtigt op fra sin telefon da hun hørte den velkendte stemme hun havde håbet på at hun aldrig skulle høre igen så længe hun ikke var slået ihjel. Hun stirrede tomt på Selena som var hun et monster. Hendes blik blev pludseligt ondt og koldt. Som om det skreg på at dræbe hende på stedet. Hun lagde sin mobil i baglommen og kiggede stadig ondt på Selena men også en smule ligeglad og lusket. Som om hun havde lagt en snedig plan. "Nej Selena det er ikke mig Blace der er din tvillingesøster som har ønsket dig død siden du fik titlen som 'den stærkeste' og flygtede så og kom nu endelig tilbage i håb om du og mor var død. For den person er heeeeeelt klart ikke mig. Selvfølgelig er det mig!" Sagde hun vredt og gik så væk fra Selena og hen til et bord og satte sig ned på en stol og tog mobilen frem igen. Hun begyndte at skrive videre på den sms hun var begyndt på tidligere. Hun ignorerede Selena helt som var hun bare luft og som om hun slet ikke havde mødt hende.
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Blace!!? Er det virkelig dig!? - Blace(Søs) xD   Søn jan 29, 2012 4:03 am

Selena kiggede på hende med store opspilede øjne. Hun havde lyst til både at overfalde hende med kram samtidig med at hun havde lyst til at dræbe hende. Hvorfor skulle hun altid være sådan!? Hun havde selvfølgelig savnet hende meget. Bare ikke lige den her side af hende. Hendes søster havde altid haft en meget dyster side. Og Selena havde helt klart IKKE savnet denne side af hendes tvilling.
Hun så på Blace da hun rejste sig og gik hen til et bord i den anden ende. Hun skulede ondt mod hende. Hun havde ikke tænkt sig bare sådan lige at give op. Hun gik langsomt og faretruende hen mod Blace. Hun ville ikke gøre hende noget, fordi hun rods alt var hendes søster. Og oven i købet hendes tvillingesøster. Hun satte sig ned over for hende. Hun ville egentlig ønske at de havde mødt hinanden et andet sted. Et sted uden så mange mennesker. " Blace. Hvorfor kan du ikke bare acceptere det? Selv efter 300 år! 300 år og du kan stadig ikke få dig selv til at acceptere det. Hvad er der egentlig i vejen med dig!? Og du skal ikke bebrejde mor for at jeg vandt! Eller ønske hende død bare fordi hun ikke er helt Vampyr! Tænk at du overhoved kan leve blandt så mange mennesker når du alligevel bare ser dem som en flok rotter! Jeg hader virkelig når du gør sådan noget!!" Hun hvæste svagt af hende mens hun snerrede lavmælt. Hun havde virkelig bare lyst til at slå hende. Lige i hendes selvglade, perfekte Vampyransigt. Hun troede altid at hun var så meget bedre end alle andre.
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Blace!!? Er det virkelig dig!? - Blace(Søs) xD   

Tilbage til toppen Go down
 
Blace!!? Er det virkelig dig!? - Blace(Søs) xD
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Shadow Island :: The Shadow Island :: The Shadow Grill-
Gå til: