The Shadow Island
Hey endelig kom du! Vi her på øen har ventet dig.

The Shadow Island

Would you like to be a Vampire, Werewolf or something else? Now you can! You can be almost everything here! Live your own Shadow Life!!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 7, Lør okt 27, 2012 1:02 pm
Hvad synes i så??
Fre jan 27, 2012 1:15 am by Selena
Hey xD Tænkte lige over noget.. Jeg kunne ikke selv bestemme mig så jeg ville spørge jer hvad i syntes. Er i gang med at skrive en historie og kan ikke finde ud af hvilken øjenfarve der er pænest/lækrest.. Hvad synes i? Det var sådan set bare det..
-Selena Marie Gomez ^^'


Comments: 1
Avatarer ^^ PLZ LÆS DETTE!!!!
Man jan 23, 2012 2:11 am by Selena
Hey Fokzz! xD

Tænkte at jeg ville lave en liste over folks avatarer, så vi ved hvem der allerede er taget og hvem der ik er ^^ I Må ikke have den samme avatar som en anden med mindre begge parter er indforståede med det ^^ Det var sådan set bare det xD I må meget gerne sskriv hvem jeres avatarer er.. For en sikkerheds skyld ^^ Det er jo ikke sikkert at jeg ved hvem alle sammen er.. Her er listen:Comments: 0
Latest topics
» The Shadow of The Moon xD
Tors jun 28, 2012 4:39 am by Selena

» Frikvarter alene? Måske ikke..? ~ Alle er velkomne ^^'
Tirs jun 26, 2012 11:46 pm by Emma

» Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tors maj 17, 2012 12:25 pm by Lenda

» Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Søn maj 13, 2012 10:41 am by Selena

» Jepper, my turn!
Fre maj 11, 2012 12:11 pm by Nicodemus

» The water is beautiful in the last moonlight ~ Rory
Fre maj 11, 2012 12:10 pm by Nicodemus

» Famous in cities
Fre maj 11, 2012 11:58 am by Nicodemus

» Hvad laver jeg her? ~ André
Søn apr 22, 2012 10:58 pm by André

» Emne? med hvem?
Lør apr 14, 2012 8:07 am by Byakko

» Kom ind og vær X-MEN
Man apr 09, 2012 6:16 am by Lenda

Top posters
Selena
 
Blace
 
Nicodemus
 
Carly
 
Lenda
 
André
 
Rory
 
Arachne
 
Zoey
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er h

Vores brugere har i alt skrevet 485 indlæg in 61 subjects

Share | 
 

 En afslappende tur i biografen^^' - Madeline xD

Go down 
ForfatterBesked
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: En afslappende tur i biografen^^' - Madeline xD   Ons jan 25, 2012 8:22 am

Sted: I Biografen
Tid: Kl. 20.30
Omgivelser: En masse andre der skal ind og se forskellige film
Vejr: Okay godt med en smule solskin
Påklædning: http://pcm-tv.com/news/wp-content/uploads/2012/01/selenagomez_chair_400_disneychannel.jpg / http://www.idposter.com/img/21/id108744.jpg

Selena stod i kø og ventede på at det blev hendes tur. Der var mange inde i biografen i dag. Det var fordi at der kom to forskellige premiefilm lige på samme tid. der var tre kæmpe sale med en skærm i hver, så der blev vist tre film på en gang, men det var kun to af dem der var premierefilm. De var begge to meget eftertragtede overalt i Europa. Alle snakkede om hvor gode de var og at de håbede på at der kom flere. Den ene var en Vampyrfilm og den anden var en film om spænding, mord og biler. Totalt James Bond agtigt. Det var vist en lejemorderfilm. Så vidt Selena kunne forstå på dem hun havde snakket med. Hun skulle naturligvis ind for at se den film der handlede om Vampyrer. Hun syntes at det kunne være morsomt at se hvordan folk fik udstillet Vampyrerne nutildags. Hun havde set de fleste, hvis ikke alle, af de Vampyrfilm der var blevet lavet indtil nu. Hun smilede lidt over ironien i det. Så bemærkede hun at køen rykkede sig en lille bitte smule, og rykkede sig stille med. Det varda heldigt at hun havde levet så længe, og derfor havde lært at styre sit temperamant og lære at tålmodigheden er en dyd. En dyd hun besad. Hun ventede og så blev det endelig hendes tur. Hun smilede til ham der stod og afleverede billetter og serverede popcorn og sodavand. Han blev, ligesom de fleste andre unge fyre, meget charmeret og smigret. Hun vidste got at hun så godt ud. Meget godt ud. Det gjorde alle Vampyrer trods alt. Hun blev ved med at smile til ham og sagde så. Jeg har bestilt biletter til den nye Vampyrfilm. Hun behøvede ikke at sige navnet på den. Han vidste hvad for en hun mente. Han spugte om hendes navn og nummer. Hun vidste at han kun skulle bruge det navn hun havde bestilt under, men hun syntes at det var sødt at han prøvede så hun sagde " Mit navn er Selena Gomez og mit nummer er: 11223344" Hun smilede og blinkede til ham. Han gjorde store øjne. " Det er jo dig! Det havde jeg slet ikke set. Oh My God!! Du må meget undskylde.. Du skal da ikke betale for din billet!" Han så venligt på hende. Hun smilte stort. " Det er skam mig. Og det er helt fint. Jeg har nok penge til selvat kunne betale." Hun smilte venligt tilbage til ham. Så tog hun imod sin billet, nogle popcorn og en Cola. Hun gik ind i biografen og fandt sin plads. Der var kun meget få pladser tilbage og en af de få var på hendes ene side. Hun var sikker på at hele biografen ville blive fyldt op. Der var blevet udsolgt på virkelig kort tid da de var begyndt at sælge billetter til filmen. Hun tog en slurk af sin Cola og spiste nogle popcorn. Mange troede ikke at Vampyrer kunne spise og drikke andet end blod. Men det var slet ikke rigtigt. Det kunne de sagtens. Det var helt op til dem selv. Hun satte sig ordenligt til rette og ventede på at filmen skulle starte, hvilket den skulle om ca. et kvarter. Altså kl. 21/ni om aftenen..

//Yay!! Endelig noget Krea cheers
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
 
En afslappende tur i biografen^^' - Madeline xD
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Shadow Island :: The Shadow Island :: Biograf-
Gå til: