The Shadow Island
Hey endelig kom du! Vi her på øen har ventet dig.

The Shadow Island

Would you like to be a Vampire, Werewolf or something else? Now you can! You can be almost everything here! Live your own Shadow Life!!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 7, Lør okt 27, 2012 1:02 pm
Hvad synes i så??
Fre jan 27, 2012 1:15 am by Selena
Hey xD Tænkte lige over noget.. Jeg kunne ikke selv bestemme mig så jeg ville spørge jer hvad i syntes. Er i gang med at skrive en historie og kan ikke finde ud af hvilken øjenfarve der er pænest/lækrest.. Hvad synes i? Det var sådan set bare det..
-Selena Marie Gomez ^^'


Comments: 1
Avatarer ^^ PLZ LÆS DETTE!!!!
Man jan 23, 2012 2:11 am by Selena
Hey Fokzz! xD

Tænkte at jeg ville lave en liste over folks avatarer, så vi ved hvem der allerede er taget og hvem der ik er ^^ I Må ikke have den samme avatar som en anden med mindre begge parter er indforståede med det ^^ Det var sådan set bare det xD I må meget gerne sskriv hvem jeres avatarer er.. For en sikkerheds skyld ^^ Det er jo ikke sikkert at jeg ved hvem alle sammen er.. Her er listen:Comments: 0
Latest topics
» The Shadow of The Moon xD
Tors jun 28, 2012 4:39 am by Selena

» Frikvarter alene? Måske ikke..? ~ Alle er velkomne ^^'
Tirs jun 26, 2012 11:46 pm by Emma

» Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tors maj 17, 2012 12:25 pm by Lenda

» Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Søn maj 13, 2012 10:41 am by Selena

» Jepper, my turn!
Fre maj 11, 2012 12:11 pm by Nicodemus

» The water is beautiful in the last moonlight ~ Rory
Fre maj 11, 2012 12:10 pm by Nicodemus

» Famous in cities
Fre maj 11, 2012 11:58 am by Nicodemus

» Hvad laver jeg her? ~ André
Søn apr 22, 2012 10:58 pm by André

» Emne? med hvem?
Lør apr 14, 2012 8:07 am by Byakko

» Kom ind og vær X-MEN
Man apr 09, 2012 6:16 am by Lenda

Top posters
Selena
 
Blace
 
Nicodemus
 
Carly
 
Lenda
 
André
 
Rory
 
Arachne
 
Zoey
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er h

Vores brugere har i alt skrevet 485 indlæg in 61 subjects

Share | 
 

 A normal school day, a new girl?. - Carly.

Go down 
ForfatterBesked
Shadow
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Oprindelig..
Antal indlæg : 10
Join date : 17/02/12
Geografisk sted : Nomade.

IndlægEmne: A normal school day, a new girl?. - Carly.   Fre feb 17, 2012 11:50 pm

Omgivelser: Ikke specielt meget, et par elever der hænger ud efter skole.
Sted: Skolen.
Andet?: Det er efter sidste time.
Vejr: Regnvejr men forholdsvist varmt.
Humør: Tørstig/Sulten.
Påklædning: En sort top der sidder stramt om hendes overkrop og afslører hendes former, et par stramme jeans der går til slutningen af knæet og et par sorte converse, hendes hår er sat op i en høj hestehale.


Shadow sad på en af de mange bænke udenfor, bænken var placeret lige under en af de store egetræer og det dækkede for regnen, der var faktisk ikke en dråbe der kom ind under de tygge blade. Shadow sad med en tyg, gammel bog med titlen The darkness. Hun kunne sagtens forstå dens latinske tekst men det var som om hendes hjerne bare ikke gad oversætte det. Hun kunne sagtens forstå at hendes krop var ved at blive træt, intet blod overhovedet i over 2 uger. Det kunne dræbe hende og hun vidste det. Hendes blik flakkede over til tasken, over til drikkedunken i siden. Hun havde tænkt sig at lade være med at dræbe noget som helst i så lang tid at hun næsten ville dø før hun så ville angribe hendes families by. Hun tog dog fat i drikkedunken med en sukkende lyd og drak noget af den kølige, flydende røde væske. Hendes hovedpine forsvandt efter et par sekunder og hun lagde drikkedunken i tasken igen før hun smækkede bogen sammen og kiggede rundt for at se at der ikke var andre end hende selv, hun så de sidste elever gå hen mod bussen et godt stykke væk og en lavmælt snerren undslap hende da hun hoppede fra bænken og holdt fast i egetræets tygge stamme med sine lange, stærke negle. Hun kiggede op og hoppede et par meter ud fra stammen, greb fat i en tyg gren og svang sig selv op. Hun tørrede sig om munden, bare kort og kiggede ned mod sin taske før hun satte sig på grenen og kiggede rundt, bladende var lysegrønne og friske korrekt som hendes øjne, der var et par fugle der fløj væk da hun var hoppet op.


Sidst rettet af Shadow Lør feb 18, 2012 12:22 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Carly
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Hybrid
Antal indlæg : 30
Join date : 09/02/12

IndlægEmne: Re: A normal school day, a new girl?. - Carly.   Lør feb 18, 2012 12:16 am

Humør: Hverken glad eller trist, munter eller vred, nok mere forsigtigt og mistænksomt..
Påklædning:


Mange af eleverne var allerede taget hjem, men nogle af dem var blevet og snakkede sammen i grupper, der så småt blev mindre og mindre indtil de sidste tog hjem.
Men Carly var ikke taget hjem, hun ville ikke hjem til den lille hytte. Hun ville hellere være på skolen, der var noget over området.
Hendes lyseblå øjne vandrede hen over skolegården, da hun stod på trappen op til den store dør, hun tog nogle få skridt ned af trappen og kiggede hen på et stort egetræ, var der ikke en bevægelse? Havde der ikke siddet en derhenne før?
Carly lagde hovedet på skrå og gik langsomt, nærmest elegant og lydløst hen imod træet. Hun kiggede op og syntes at hun så en person deroppe imellem grenene.
"Er der nogen deroppe?" Hendes stemme var blid, men indeholdt også en vis mystik og intenst tone. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle gøre, hun var ny her på skolen, ja i byen, og hun havde brug for at vide hvem der bestemte over hende, og hvem hun kunne tillade sig at bestemme over.
Hun hev lidt op i sin slidte skuldertaske og stirrede stadig op i grenene for at se hvem, eller hvad, der sad deroppe.

Tilbage til toppen Go down
Shadow
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Oprindelig..
Antal indlæg : 10
Join date : 17/02/12
Geografisk sted : Nomade.

IndlægEmne: Re: A normal school day, a new girl?. - Carly.   Lør feb 18, 2012 12:29 am

Shadow havde spottet pigen og snuste ind med en rolig indånding. Hun kunne dufte at pigen var overnaturlig så hun åndede blidt ind og hoppede ned med en let og yndefuld bevægelse. ” Ja, der var nogen deroppe ” Sagde Hun med sin kolde krystalklare stemme, hendes grønne øjne betragtede pigen med en forsigtighed. Hun betragtede pigen med rolige og sammenknebne øjne. Hun slog dog kort øjnene op da det gik op for hende at hun ikke kunne dufte hvad pigen var blanding af. Hun slog derefter sit overraskede blik ned og da hun igen mødte pigens blik var den kolde, lysende klarhed tilbage. ” Navnet er Shadow men du kan kalde mig Shay, Hvad er dit? ” Spurgte Shadow rolig. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle gøre og valgte at stå stille. * Hvis hun er halv varulv, flår jeg hende fra hinanden før hun når at sige et ord * Tanken strejfede Shadows blide sind der nærmest omfavnede tanken, accpterede den. Hun vaklede en smule hen mod pigen men stillede sig så tilbage. Hun ville høre hvem pigen var før hun dragede forhastede beslutninger.
Tilbage til toppen Go down
Carly
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Hybrid
Antal indlæg : 30
Join date : 09/02/12

IndlægEmne: Re: A normal school day, a new girl?. - Carly.   Lør feb 18, 2012 8:36 am

Carly kiggede på pigen med et nysgerrigt udtryk, men hendes øjne afslørede intet af det hun tænkte.
*Hvorfor er hun så kold? Hvad ha jeg gjort hende?* sådanne tanker var inde i hendes hoved, mere eller mindre i ét stort kaos.
Hun så på pigen, da hun fortalte hvad hun hed, og hvad hun skulle kalde hende. Carly vidste ikke helt hvordan hun skulle tolke hendes små tegn. Hendes måde at reagere på Carlys race, og hendes bagefter kolde blik.
Det frydede Carly, indvendigt selfølgelig, at hun kunne være sådan en gåde.
"Godeftermiddag, Shay... Mit navn er Carly" Hun følte sig ikke nødsagelig til at fortælle hende hele hendes navn, det kom et eller andet sted ikke pigen, der tydeligvis på lugten var vampyr, eller måske oprindelig, ved.
Hun rettede lidt på sin slidte, gamle, overbebadgede og særlige skuldertaske, som betød virkelig meget for hende, og fik hende til at virke klodset og nutted på samme tid, hvilket også sådan hun tit var, men det ville hun self. ikke vise 'Shay'
Tilbage til toppen Go down
Shadow
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Oprindelig..
Antal indlæg : 10
Join date : 17/02/12
Geografisk sted : Nomade.

IndlægEmne: Re: A normal school day, a new girl?. - Carly.   Man feb 20, 2012 12:09 am

Shadow stod bare, hun var forvirret og det gjorde at hendes hovedpine startede igen. Hun skævede hen mod sin taske og i en bevægelse var hun henne ved den og stod med sin drikkedunk i hånden. Hun drak et par slurke, bare for at jage hovedpinen væk. Hun kiggede derefter på Carly. * Carly * Hendes sind smagte nærmest på navnet.” Det er ikke et så normalt navn, Carly ” Sagde Hun roligt og hendes grønne øjne skinnede nærmest. Hun kunne høre blodet, det blod der strømmede igennem pigen foran hende. Hun tømte sit sind og holdt lysten til at dræbe inde. Det ville ikke se godt ud for hende hvis hun gjorde det, tre ofre på en dag. Shadow var en af de ældste oprindelige, Dog havde hun hørt om Blace, hun skulle efter myten være meget gammel. Hun skubbede den afledende tanke væk og holdt sit skarpe blik på Carly. Hun betragtede pigens tøj og hendes taske før hun så på et øjeblik stod bagved Carly. ” Carly, Du kender jo mareridt.. Ved du også hvilken race der tit opstår med mareridt?.. Når du har gættet det så ved du nok hvad jeg er” Spurgte Hun roligt og lavmælt. Hun ville se om Carly kendte bare en smule til de oprindelige..
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A normal school day, a new girl?. - Carly.   

Tilbage til toppen Go down
 
A normal school day, a new girl?. - Carly.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Shadow Island :: The Shadow Island :: Skole :: Udendørs areal-
Gå til: