The Shadow Island
Hey endelig kom du! Vi her på øen har ventet dig.

The Shadow Island

Would you like to be a Vampire, Werewolf or something else? Now you can! You can be almost everything here! Live your own Shadow Life!!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 7, Lør okt 27, 2012 1:02 pm
Hvad synes i så??
Fre jan 27, 2012 1:15 am by Selena
Hey xD Tænkte lige over noget.. Jeg kunne ikke selv bestemme mig så jeg ville spørge jer hvad i syntes. Er i gang med at skrive en historie og kan ikke finde ud af hvilken øjenfarve der er pænest/lækrest.. Hvad synes i? Det var sådan set bare det..
-Selena Marie Gomez ^^'


Comments: 1
Avatarer ^^ PLZ LÆS DETTE!!!!
Man jan 23, 2012 2:11 am by Selena
Hey Fokzz! xD

Tænkte at jeg ville lave en liste over folks avatarer, så vi ved hvem der allerede er taget og hvem der ik er ^^ I Må ikke have den samme avatar som en anden med mindre begge parter er indforståede med det ^^ Det var sådan set bare det xD I må meget gerne sskriv hvem jeres avatarer er.. For en sikkerheds skyld ^^ Det er jo ikke sikkert at jeg ved hvem alle sammen er.. Her er listen:Comments: 0
Latest topics
» The Shadow of The Moon xD
Tors jun 28, 2012 4:39 am by Selena

» Frikvarter alene? Måske ikke..? ~ Alle er velkomne ^^'
Tirs jun 26, 2012 11:46 pm by Emma

» Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tors maj 17, 2012 12:25 pm by Lenda

» Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Søn maj 13, 2012 10:41 am by Selena

» Jepper, my turn!
Fre maj 11, 2012 12:11 pm by Nicodemus

» The water is beautiful in the last moonlight ~ Rory
Fre maj 11, 2012 12:10 pm by Nicodemus

» Famous in cities
Fre maj 11, 2012 11:58 am by Nicodemus

» Hvad laver jeg her? ~ André
Søn apr 22, 2012 10:58 pm by André

» Emne? med hvem?
Lør apr 14, 2012 8:07 am by Byakko

» Kom ind og vær X-MEN
Man apr 09, 2012 6:16 am by Lenda

Top posters
Selena
 
Blace
 
Nicodemus
 
Carly
 
Lenda
 
André
 
Rory
 
Arachne
 
Zoey
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er h

Vores brugere har i alt skrevet 485 indlæg in 61 subjects

Share | 
 

 Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André

Go down 
ForfatterBesked
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André   Tirs feb 28, 2012 9:45 am

Sted: Ved vandfaldet
Tid: Midt på dagen
Omgivelser: Kun et par dyr, vandfaldet og nogle træer
Vejr: Virkelig godt vejr med masser af sol
Påklædning: http://www.teenvogue.com/images/style/selena-gomez-kids-choice-awards-2011.jpg

Selena sad på et tæppe og kiggede på det lille vandfald. Det var sådan et hyggeligt lille vandfald. Og det blev bare ved og ved og ved. I al evighed. Det mindede faktisk lidt om hende selv. Hun ville også blive ved at eksistere i al evighed. Og tanken om det gjorde hende tit virkelig trist. Hun kiggede langsomt rundt og så lukkede hun øjnende og lagde sig stille ned på tæppet. Hun ville nogen gange ønske at hun bare kunne svæve væk. Selv om hun i realiteten godt kunne, var det jo ikke det hun mente med det. Hun hadede at være her. Leve for evigt. Altså; Hvofor skulle hun dog leve for evigt, når hun ikke havde noget, eller nogen, at leve for. Altså jo. Hun havde sin familie, men hun mente nu heller ikke dem. Hun mente en kæreste. Og allerhelst hendes livs kærlighed. Hvis der ellers fandtes 'such thing'. Hun kedede sig ret meget for tiden. Og det var grunden til at hun var kommet herud. Det og så det faktum at hun var en blodtørstig Vampyr der havde brug for noget blod. Så hun havde tænkt sig at jage snart. Hun jagede for det meste dyr. Hun brød sig ikke synderligt om at skulle tage et andet væsens liv. Det havde jo måske et perfekt eller bare et godt liv. De havde måske kæreste og børn. Og bla, bla, bla. Hun kunne ikke holde ud at tænke mere på det. Så hun holdt bare øjnene lukkede og slappede af.

_________________
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
André
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : André er en vampyr.
Antal indlæg : 20
Join date : 27/02/12
Geografisk sted : Lige nu, på The Shadow Island.

IndlægEmne: Re: Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André   Tors mar 01, 2012 2:26 am

Solen skinnede ned mellem træerne, og varmede det hele op. En dreng gik nede mellem de store træer. Hans hår var mørkt og tykt, han var iført en mørkegrøn hættetrøje, hvilket på grund af varmen var utrolig hård at bære, et par sorte bukser og nogle sko i samme sorte farve. Han var på vej mod vandfaldet, da det var et utrolig smukt sted, og på grund af den skinnende sol, blev det jo bare endnu bedre. Måske ville han endda også bade? Det kunne han nok godt..
Han stoppede op, da han trådte ud mellem træerne og så på det store smukke vandfald. Han elskede stedet. Der var så idyllisk. Et afslappet suk forlod hans læber, hvorefter han løsrev blikket fra selve vandfaldet og så lidt rundt. En pige, mørkt krøllet hår, sad på et tæppe lidt fra ham. Så var han altså ikke alene.. Egentlig gjorde det ham ikke noget, det kunne da være meget hyggeligt, at møde en anden, eller hvad? Han nikkede let. Jo, det ville da være hyggeligt!
Faktisk var han ikke sulten lige nu, hvilket gjorde det hele meget bedre end før. Så slap han for at skulle holde sulten nede, hvis han satte sig over til hende. Så kunne de faktisk bare snakke, og han kunne altid tage ud og jage, hvis det så blev helt umuligt for ham, at holde sulten nede.
Han kørte kort en hånd igennem hånden, hvorefter han proppede begge hænder ned i hættetrøjens lomme. Han gik med rolige skridt over mod den mørkhårede pige, imens et skævt smil bredte sig over hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André   Søn mar 04, 2012 5:54 am

Selena mærkede straks at der var kommet en i nærheden af hende. Hun mærkede også straks at det var en Vampyr som hende selv. Bortset lige fra at denne Vampyr ikke var en Oprindelig, og det var hun jo. Der bredte sig et venligt og imødekommende smil på Selenas læber lige inden hun vente hovedet en smule om imod Vampyren der kom gående hen imod hende. Vampyren var en ung fyr. Han lignede en på hendes egen alder. Men det var han jo nok ikke alligevel. Hun kendte næsten kun Vampyrer der var ældre end hundrede år. Men det var jo ikkke sikkert at denne fyr var det. Og det passede hende nu også helt fint. Måske ville han være medlem af hendes klan. Det kunne hun jo altid spørge ham om når de havde lært hinanden lidt bedre at kende.. Hun så på ham da han var nået hen til hende. Så klappede hun lidt på tæppet ved siden af sig og sagde; "Du er da mere end velkommen til at sætte dig ned. Jeg kedede mig alligevel lidt.." Hun smilte stort til ham. Og så lyttede hun om der var andre i nærheden. Det var der heldigvis ikke. Hun smilte til ham. "Jeg bider ikke. Jeg er nemlig ikke tørstig endnu. I hvert fald ikke frygtelig meget." Hun blinkede frækt til fyren. Så rykkede hun sig lidt til siden, så han kunne være der. Hvis han altså havde tænkt sig at sætte sig ned. "Nå. Hvad hedder du så?" Hun så spørgende på ham. "Og er du ny her? Jeg har boet her i et par hundrede år on and off nu, men jeg synes ikke rigtig at jeg har set dig her før..? Eller hvad?" Men hun vidste jo godt at hendes hukommelse ikke fejlede det mindste. Sådan var det jo ikke lige frem med Vampyrer vel?

_________________
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
André
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : André er en vampyr.
Antal indlæg : 20
Join date : 27/02/12
Geografisk sted : Lige nu, på The Shadow Island.

IndlægEmne: Re: Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André   Tirs mar 06, 2012 7:34 am

André så på pigen, med et smil over sine læber. Hun var vampyr, det understregede hendes lugt tydeligt. Men hun var anderledes, ikke samme vampyr som ham, nærmere ... Nej han vidste det ikke, men han kunne bare fornemme, at hun var anderledes end ham. "Mange tak." Hans stemme var afslappet. Han gik helt hen til tæppet og så lidt over mod vandfaldet, hvorefter han så ned mod den mørkhårede pige igen. "Jeg tror heller ikke, at jeg smager specielt godt..." Han kunne ikke lade være at grine lidt, da han egentlig fandt det lidt komisk. Han tog roligt plads, ved siden af hende og så smilende på hende. Han havde sat sig med benene strækt og støttede på sine hænder. "André, hvad med dig?" Han vendte roligt blikket mod vandfaldet, og betragtede det smukke rindende. "Jeg har boet her i omkring et år, men ellers har jeg boet lidt rundt omkring. Efterhånden har jeg vist været i de fleste lande...." Han trak en anelse på skuldrene, og vente på ny hovedet mod hende. "Dog har jeg ikke rigtig været sådan rundt i byen ... Jeg befinder mig mest herude.." Et smil krusede forsat over hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André   Tirs mar 06, 2012 10:14 am

Selena kiggede afventende på ham. Hun kunne sagtens fornemme han uudtalte spørgsmål. Hvad var hun for en? Ja. Gad vide hvor meget han overhovedet kendte til Vampyrer. Og andre overnaturlige væsner. Måske var han ret ny. Kun et par år gammel. Det kunne jo meget vel være tilfældet. Hun kunne jo tage ham i lære som sin lærling på et senere tidspunkt.. Hvis han da ellers ville have det. Det kunne jo godt være at han ikke ville det. Selena kiggede på ham med et glimt i øjet. Han var en pæn ung fyr. Hun var faktisk ret sikker på at mange piger ville kalde ha, decideret lækker. Men nu var hun jo nok heller ikke liiige den der var allerbedst til det med at dømme fyre og deres udseende. Hun havde vist kun haft en kæreste eller noget. I hele sit lange liv. Og det var altså virkelig langt. Men hun havde aldrig rigtig interesseret sig for fyre. Nu var hun så småt begyndt på det. Og hun havde da også tit ærgret sig over at hun ikke havde fundet kærligheden endnu. Ligesom hendes bror og hans kone. De var virkelig lykkelige. Og det var præcis det Selena ønskede for sig selv også. Og det var vel heller ikke for meget at forlange, var det? Nej. Det syntes hun i hvert fald ikke selv at det var. Hun rev sig ud af sine egne tanker og smilte til ham. "Du ser da ellers ret lækker ud. Mon ikke du nok ville smage helt perfekt?" Hun blinkede til ham. Så glippede hun kort med øjnene. Det undrede hende en smule at han ikke kendte det mindste til hende. Hun var jo trods alt ret kendt. Og specielt på denne ø. Hun rakte ham hånden. "Selena Marie Gomez." Så kiggede hun en smule nysgerrigt på ham. Nå. Det forklarede jo et hele. Selena var næsten lige kommet tilbage til øen her. Hun havde vist vært væk i to eller tre år efterhånden. Men for en Vampyr føltes det som et par måneder. Hun smilte til ham. "Det har jeg også. Og det er nok grunden til at jeg ikke har set dig her før.. Jeg er næsten lige kommet tilbage til øen efter et par år væk herfrs." Hun kiggede ud på vandfaldet. "Det er skam også smukt herude. Jeg kommer selv herude ret tit." Hun blinkede til ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
André
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : André er en vampyr.
Antal indlæg : 20
Join date : 27/02/12
Geografisk sted : Lige nu, på The Shadow Island.

IndlægEmne: Re: Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André   Søn apr 22, 2012 10:47 pm

André kunne virkelig ikke genkende denne pige. Jo hun mindede da om en han havde set før, men eftersom han ikke kunne sætte navn på hende, gik han bare ud fra at han ikke kendte hende. Pigen foran ham... Hendes går var langt, smukt og mørkt, hendes øjne nærmest lysende og hendes smil var ret bedårende. I andre drenges øjne var hun vel mere eller mindre perfekt, men i André øjne var hun bare endnu et kønt ansigt. En af de uopnåelig piger, der sikkert bare levede på deres skønhed. "Nå dada, det kunne da være du skulle smage?" Han kunne ikke lade vær' med at spille med. Det var altid ti gange sjovere, end at stå som lyseslukkeren og ødelægge alt morskaben.
Han lod blikket glide hen over søens vand, og et smil bredte sig igen over hans læber. Efter et kort stykke tid, vendte han blikket over mod pigen igen. "Selena hva'? Kønt navn." Han smilte skævt til hende og nikkede en anelse. Han mente hvad han sagde, det var ikke bare noget han sagde for at charmere hende. Sådan var han ikke. "Hm.. Hvor han du så været henne?" Han lagde hovedet en anelse på skrå, så noget af hans hår, gled ned foran det venstre øje. Han kastede med hovedet en anelse, så håret fjernede sig fra hans øjne. "Ja, det er meget smukt." Han så ud over vandet igen. Det glinsede en smule i solen og blev oplyst så det lignede små diamanter.

//Beklager at jeg først har svaret nu. Har slet ikke haft tid til, at komme på..//
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André   Søn maj 13, 2012 10:41 am

Selena vidste ikke hvad han tænkte på. Eller.. Det var faktisk en smule løgn. Hun kunne j ogodt læse hans tanker, men hun havde ikke rigtig lyst. Hun hadede nemlig for det meste at læse folks tanker. For det første fordi hun jo ikke kunne vide om der var noget privat i dem, og for det andet fordi hun vidste at hun ikke selv ville bryde sig om at få løst sine tanker. Hun ville nok føle sig ret krænket, eftersom ens tanker jo var ret private. Og så var det jo egentlig ret ligemeget hvad man tænkte på. De var under alle omstændigheder private. Men hun opfangede dog kort at han tænkte et eller andet om uopnåelige piger. Hun blev en smule nysgerrig, men lod det ligge. Hun ville ikke snage i hans tanker. Hun lo bare. "Ja. Det kunne jo godt være." Hun fik et lidt frækt og udfordrende glimt i øjet. De fleste ville nok tro at hun bare var 'another pretty face' men det var slet ikke alt hvad hun var. Ja. Hun var da helt klart smuk. Det var alle Vampyrer jo ligesom, men stadig. Hun kunne meget mere end bare at være køn. Hun var utrolig intelligent - hvordan kunne man dog også være andet efter at have levet i så mange år, og have læst så mange forskellige bøger, set så mange forskellige ting - og så var hun dødsens farlig. Selvom hun var virkelig sød og venlig. Hun fulgte hans blik og smilte så også da han svarede. "Mange tak da. Og i lige måde!" Hun lo lidt og smilte stadig. Hun kunne mærke på ham at han mente hvad han sagde, og det samme gjorde hun skam. Hun rynkede lidt på panden. "Tjaaa.. Jeg har egentlig bare været rundt omkring. Ser du.. Mig og min søster. Min tvilling. Vi er.. Tja. Ikke så gode venner. Og derfor har jeg ligesom været lidt nødt til at komme lidt væk fra øen her og minderne om hende. Men nu hvor jeg lige er kommet tilbage, er hun åbenbart også.. Det bliver et værre rod, det er jeg ret så sikker på.." Hun sukkede og så lidt irriteret blandet med trist ud over søen og vandfaldet. Hun nikkede bare da han bekræftede at det var smukt.

//Det går jo nok alt sammen. Har heller ikke selv haft været særlig meget på.. Oo

_________________
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André   

Tilbage til toppen Go down
 
Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Shadow Island :: The Shadow Island :: Skoven :: Vandfaldet-
Gå til: