The Shadow Island
Hey endelig kom du! Vi her på øen har ventet dig.

The Shadow Island

Would you like to be a Vampire, Werewolf or something else? Now you can! You can be almost everything here! Live your own Shadow Life!!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 7, Lør okt 27, 2012 1:02 pm
Hvad synes i så??
Fre jan 27, 2012 1:15 am by Selena
Hey xD Tænkte lige over noget.. Jeg kunne ikke selv bestemme mig så jeg ville spørge jer hvad i syntes. Er i gang med at skrive en historie og kan ikke finde ud af hvilken øjenfarve der er pænest/lækrest.. Hvad synes i? Det var sådan set bare det..
-Selena Marie Gomez ^^'


Comments: 1
Avatarer ^^ PLZ LÆS DETTE!!!!
Man jan 23, 2012 2:11 am by Selena
Hey Fokzz! xD

Tænkte at jeg ville lave en liste over folks avatarer, så vi ved hvem der allerede er taget og hvem der ik er ^^ I Må ikke have den samme avatar som en anden med mindre begge parter er indforståede med det ^^ Det var sådan set bare det xD I må meget gerne sskriv hvem jeres avatarer er.. For en sikkerheds skyld ^^ Det er jo ikke sikkert at jeg ved hvem alle sammen er.. Her er listen:Comments: 0
Latest topics
» The Shadow of The Moon xD
Tors jun 28, 2012 4:39 am by Selena

» Frikvarter alene? Måske ikke..? ~ Alle er velkomne ^^'
Tirs jun 26, 2012 11:46 pm by Emma

» Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tors maj 17, 2012 12:25 pm by Lenda

» Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Søn maj 13, 2012 10:41 am by Selena

» Jepper, my turn!
Fre maj 11, 2012 12:11 pm by Nicodemus

» The water is beautiful in the last moonlight ~ Rory
Fre maj 11, 2012 12:10 pm by Nicodemus

» Famous in cities
Fre maj 11, 2012 11:58 am by Nicodemus

» Hvad laver jeg her? ~ André
Søn apr 22, 2012 10:58 pm by André

» Emne? med hvem?
Lør apr 14, 2012 8:07 am by Byakko

» Kom ind og vær X-MEN
Man apr 09, 2012 6:16 am by Lenda

Top posters
Selena
 
Blace
 
Nicodemus
 
Carly
 
Lenda
 
André
 
Rory
 
Arachne
 
Zoey
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er h

Vores brugere har i alt skrevet 485 indlæg in 61 subjects

Share | 
 

 Rundtur? ~ Selena

Go down 
ForfatterBesked
Rory
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Menneske
Antal indlæg : 17
Join date : 28/02/12
Geografisk sted : England

IndlægEmne: Rundtur? ~ Selena   Ons feb 29, 2012 6:44 am

Sted: The Shadow Grill.
Tid: Klokken må være omkring 15-tiden.
Omgivelser: Folk på grillen.
Vejr: Solen skinner udenfor, men det blæser lidt.
Dag: En tirsdag.
Årstid: Forår snart.
Påklædning: Jakken på avataret. En blå langærmet indenunder. Et par grå jeans til og et par røde Converse sko med slidte, næsten grå snørebånd, der før var hvide.


Rory bed sig i underlæben, idet han skubbede døren op ind til grillen. Han trådte indenfor og lod den lukke i efter sig, inden han fortsatte ind. Hans hænder var godt begravet i lommerne på jakken, som han havde taget på. Han kiggede kort ned på sine Converse sko, idet han slog blikket fremad. Han var taget på en lille rundtur rundt i byen og var blevet sulten og havde så fundet grillen. Der så utrolig hyggeligt ud, så han ville da give det et skud. Måske kunne han få sig en burger eller sådan noget? Det havde han virkelig meget lyst til.
Han trådte hen til et bord, hvor han slog sig ned. Han trak jakken af sig og lod den hænge henover ryglænet. Han lænede sig tilbage imod det nu lettere bløde ryglæn og rakte ud efter menukortet på bordet. Han tjekkede det igennem, inden han så hurtigt fandt ud af, hvad han ville have. En burger og en kildevand. Lige hvad han trængte til. Burger var ikke noget, han normalt fik, og det ville gå helt galt, hvis han fik en sodavand til, så en kildevand ville være fint nok for ham.
Han kiggede rundt i grillen og fik så øje på en tjener. Han kiggede lidt på hende, ind til han fik øjenkontakt med hende og vinkede hende over. Hun trådte frem med blok og pen og et venligt smil. Han fortalte hende, hvad han gerne ville have, hun skrev det hurtigt ned, spurgte ang. andet og forsvandt så, efter han havde svaret med et nej tak. Han kiggede efter hende og glædede sig allerede nu til, at sætte tænderne i en burger.
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Rundtur? ~ Selena   Søn mar 04, 2012 6:13 am

Selena stod i baren. Hun var jo nødt til at arbejde lidt eftersom det var hende der ejede den ikke? Og desuden havde hun intet imod at arbejde. Det hjalp hende nogle gange med at klare tankerne. Og hun blev jo ikke udmattet og trær ligeså hurtigt som hendes menneskelige medarbejdere/ansatte. Så hun kunne lige så godt gøre det meste af arbejdet selv. Så fik de også lidt mere tid til sig selv og nogle flere fridage. Selena fik altid at vide at hun var en god chef, og det var hun meget glad for at de syntes. Hun kunne ikke så godt lide at blive betragtet som en ond eller dårlig person. Bare fordi man var en Vampyr behøvede man vel ikke at være ond vel? Og desuden havde hun jo ikke selv valgt at blive født som et blodsugende monster. Men der var jo ikke rigtig noget at gøre ved det. Sket var sket og sådan var det nu altså bare. Hun smilte og serverede for en kunde. Selena gik ud i køkkenet. Så så hun en ung tjener komme ind med en seddel. Selena tog imod den og gav den til kokken. Imens hun sagde til tjeneren at hun godt kunne tage en lille pause. Hun ventede tålmodigt på at burgeren kom og smilte så til kokken. Hun kiggede ned på sedlen. Bord 5. Hun gik derhen og så at det var en ung fyr der sad der. Hun smilte til ham og gav ham hans burger. Så hentede hun hurtigt en Kildevand, da hun så at det også stod på sedlen.

_________________
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Rory
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Menneske
Antal indlæg : 17
Join date : 28/02/12
Geografisk sted : England

IndlægEmne: Re: Rundtur? ~ Selena   Søn mar 25, 2012 12:23 am

Rory sad og ventede. Det var nu ikke fordi han var sindssyg sulten, men han var da sulten. Han var nok mest tørstig, men en burger havde altså været meget fristende. Det havde været et stykke tid siden, han havde fået noget junkfood og han var ude og cykle en lang tur i går, så det var okay at få en burger.
Han kiggede hen imod en pige, der kom gående hen imod ham. Det var ikke den tjener, der havde taget imod hans bestilling før. Hun så, på en eller anden måde, bekendt ud, men han kunne ikke lige sætte en finger på det. Det var også lige meget. Han smilede lidt, da hun stillede hans burger foran ham. Den så så god ud, at han kunne springe på den med det samme og bare sætte tænderne i den.
Han kiggede efter pigen, da hun gik igen. Hun skulle nok hente hans vand, da det var det eneste, han manglede. Han havde intet imod at drikke vand til junkfood. Han fandt det ret klamt, både at drikke en sodavand og junkfood. Så ville det være bedre med noget vand til.
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Rundtur? ~ Selena   Søn mar 25, 2012 1:40 am

Selena tog en kildevand fra køleskabet - eller hvad man nu end skulle kalde det for.. Så gik hun med elegante skridt hen til Bord 5 med den. Hendes gang var nærmest dansende. Men sådan var det for det meste med Vampyrer. Specielt de Oprindelige. Og eftersom Selena jo var en Oprindelig, og endda den anden ældste der nogensinde havde eksisteret, var hendes gang utrolig fascinerende. Ligesom hendes stemme. Den lød som smukke klokker der klingede i takt. Og det tryllebandt tit andre væsner. Dog for det meste Mennesker. Men Selena var jo også Den Stærkeste. Og det gjorde at hun var den mægtigste skabning på hele Jorden. Hun smilte skævt til fyren der sad ved bordet. Så satte hun hans kildevand på bordet. "Er der ellers andet? Vil du gerne have et glas at hælde vandet op i?" Hun så spørgende på ham. Stadig med et venligt smil på læben. Hun kiggede lidt rundt. Der var vist ingen der manglede noget lige nu, så hun havde tid til at vente på hans svar uden at svigte nogen af de andre kunder.

_________________
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Rory
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Menneske
Antal indlæg : 17
Join date : 28/02/12
Geografisk sted : England

IndlægEmne: Re: Rundtur? ~ Selena   Tirs mar 27, 2012 6:03 am

Rory lænede sig en smule tilbage. Han begyndte langsomt at nidstirre burgeren, uden han egentlig bemærkede det selv, efter et lille stykke tid. Han fjernede hurtigt blikket og kiggede op på tjeneren, der kom med hans kildevand og stillede den på bordet. Han fulgte hendes bevægelse med blikket.
Han kiggede op på hende igen og smilede. "Mange tak skal du have," sagde han og smilede venligt, "og ja tak, det vil jeg meget gerne have, nu hvor du nævner det." Han var bare venlig af natur. Hans kendetegn var måske venlighed, da folk tit havde kommenteret på den. Det gjorde ham ikke så meget.
Han var også høflig, derfor ventede han med at sætte tænderne i burgeren. En af grundende var nu også, at han så komplet latterlig ud, når han spiste, så det skulle pigen ikke nyde noget af. Faktisk, syntes han det var synd, at dem i grillen skulle nyde noget af det, da man altså ikke kunne lade være med, at kigge rundt på de andre kunder, når man sad sådan et sted.
Tilbage til toppen Go down
Selena
Den Stærkeste
Den Stærkeste
avatar

Race : Den anden første Oprindelige Vampyr og Den Stærkeste, så har ogz heksekræfter xD
Antal indlæg : 189
Join date : 16/01/12
Geografisk sted : The Shadow Island

IndlægEmne: Re: Rundtur? ~ Selena   Tirs mar 27, 2012 7:11 am

Selena smilte stort til ham. Han virkede som en meget venlig fyr. Hun fik selv altid at vide at hun var utrolig venlig og betænksom. Hun nikkede for ligesom at vise at hun havde hørt det og forstået det.. "Okay. Jeg henter det lige straks. Og det var da så lidt! Det er jo det jeg er her for." Hun viftede afværgede med hånden. Hun var bare virkelig glad for at folk her i byen ikke så på hende som Selena Gomez, den verdenskendte sangerinde og skuespillerinde, men bare som en hver anden teenager der boede her på øen. Godt nok ejede hende og hendes familie det meste af øen, men det var folk sådan set egentlig ret ligeglade med.. Selena gik hen i køkkenet og tog et glas til fyren. Hun gik ned til Bord 5 igen. Hun rakte fyren glasset og sagde så. "Here you go. Forresten. Mit navn er Selena. Selena Gomez. Jeg er ejer af denne Grill." Hun rakte ham venligt hånden.

_________________
Tilbage til toppen Go down
http://blood-and-desire.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Rundtur? ~ Selena   

Tilbage til toppen Go down
 
Rundtur? ~ Selena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Shadow Island :: The Shadow Island :: The Shadow Grill-
Gå til: