The Shadow Island
Hey endelig kom du! Vi her på øen har ventet dig.

The Shadow Island

Would you like to be a Vampire, Werewolf or something else? Now you can! You can be almost everything here! Live your own Shadow Life!!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 7, Lør okt 27, 2012 1:02 pm
Hvad synes i så??
Fre jan 27, 2012 1:15 am by Selena
Hey xD Tænkte lige over noget.. Jeg kunne ikke selv bestemme mig så jeg ville spørge jer hvad i syntes. Er i gang med at skrive en historie og kan ikke finde ud af hvilken øjenfarve der er pænest/lækrest.. Hvad synes i? Det var sådan set bare det..
-Selena Marie Gomez ^^'


Comments: 1
Avatarer ^^ PLZ LÆS DETTE!!!!
Man jan 23, 2012 2:11 am by Selena
Hey Fokzz! xD

Tænkte at jeg ville lave en liste over folks avatarer, så vi ved hvem der allerede er taget og hvem der ik er ^^ I Må ikke have den samme avatar som en anden med mindre begge parter er indforståede med det ^^ Det var sådan set bare det xD I må meget gerne sskriv hvem jeres avatarer er.. For en sikkerheds skyld ^^ Det er jo ikke sikkert at jeg ved hvem alle sammen er.. Her er listen:Comments: 0
Latest topics
» The Shadow of The Moon xD
Tors jun 28, 2012 4:39 am by Selena

» Frikvarter alene? Måske ikke..? ~ Alle er velkomne ^^'
Tirs jun 26, 2012 11:46 pm by Emma

» Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tors maj 17, 2012 12:25 pm by Lenda

» Look. What A Beautiful Place. At Least Until I Came Here! Cuz' Now I'm Thirsty!! :( - André
Søn maj 13, 2012 10:41 am by Selena

» Jepper, my turn!
Fre maj 11, 2012 12:11 pm by Nicodemus

» The water is beautiful in the last moonlight ~ Rory
Fre maj 11, 2012 12:10 pm by Nicodemus

» Famous in cities
Fre maj 11, 2012 11:58 am by Nicodemus

» Hvad laver jeg her? ~ André
Søn apr 22, 2012 10:58 pm by André

» Emne? med hvem?
Lør apr 14, 2012 8:07 am by Byakko

» Kom ind og vær X-MEN
Man apr 09, 2012 6:16 am by Lenda

Top posters
Selena
 
Blace
 
Nicodemus
 
Carly
 
Lenda
 
André
 
Rory
 
Arachne
 
Zoey
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er h

Vores brugere har i alt skrevet 485 indlæg in 61 subjects

Share | 
 

 Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian

Go down 
ForfatterBesked
Lenda
Naturens Søster
Naturens Søster
avatar

Race : Kitsuni
Antal indlæg : 21
Join date : 11/02/12
Geografisk sted : Here and there, everywere ^^'

IndlægEmne: Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian   Tirs apr 10, 2012 10:34 am

Sted:: Biblioteket
Tid:: Midt på dagen
Omgivelser:: Bøger og folk
Vejr:: Ret godt vejr
Påklædning:: Klik


Lenda stod og kiggede lidt på kærlighedsromanerne. Hun havde læst ret mange af dem før. Hun tog en der ikke virkede bekendt, men så ret god ud, og satte sig ned i en af bibliotekets sofaer. Hun læste lidt i den og kiggede på forsiden. Hun ville have læst navnet, men bogen var en smule brugt, så det var meget svært at læse forfatterens navn. Men det var vist noget med I. Troede hun.. Hun rejste sig for at gå hen og sætte bogen på plads igen. Hun havde shorts og top på idag. Det var nemlig ret varmt. Hun begyndte at gå hen imod kærlighedsroman-hylderne igen. Hun kiggede lidt bagud og så faldt hun over noget. Hun gispede på vej ned og skulle til at tage af med hænderne da hun opdagede at det ikke var 'noget' hun var faldet over. Det var 'nogen'. En ung fyr med lyst hår og briller. Han lignede sådan en af de dersens søde fyre som man kunne forestille sig var forfattere eller noget. Hun kiggede en smule bekymret på ham. Men nu mest flovt. Så skyndte hun sig at rejse sig op. Hun rakte ham sin hånd for at hjælpe ham op også. "Det må du altså meget undskylde! Jeg kiggede mig ikke ordenligt for og derfor så jeg dig ikke. Undskyld!" Hun skyndte sig at plapre ud med det. Så ventede hun på at han tog imod hendes hånd. Eller lod være. Det kunne han jo selv bestemme. Hun var sådan set en smule ligeglad. Hun prøvede jo bare at være venlig. Hun lagde først nu mærke til at han ikke lugtede af Menneske. Hun følte lidt efter. Han var helt klart en Varulv. Og hans lugt og udstråling var ret kraftig, så han var nok endda Varulveleder. Så ham skulle hun altså helst ikke lægge sig ud med. Men det havde hun nu heller ikke tænkt sig. Hun var en meget kærlig og venlig person. Selvom der var sket så meget i hendes liv. Med mordet på hendes forældre og sådan. Hun savnede dem virkelig meget. Men hun vidste at de ville have sagt at hun ikke skulle dvæle ved fortiden, og i stedet tage og komme videre. Så det var det hun prøvede på. Selvom det ikke var særlig nemt..

_________________

Lenda Miklarova Kalla Silva Like a Star @ heaven
Tilbage til toppen Go down
http://daemonernes-by.danskforum.net
Itarian
Ny Bruger
Ny Bruger
avatar

Race : Varulv
Antal indlæg : 1
Join date : 09/04/12

IndlægEmne: Re: Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian   Man apr 16, 2012 12:10 am

Påklædning:

( minus cigarretten, da pakken ligger i inderlommen )

Itarian gik rundt inde i biblioteket. Han havde en hvis forkærlighed for bøger, noget han altid havde haft, selv da han var helt lille. Han vidste hvordan bøgerne havde forandret hans liv, og det havde motiveret ham til at selv at skrive bøger. Imens han gik rundt, der i biblioteket, havde han sine hænder i lommerne på den åbne jakke. Hans blik søgte rundt for at få inspiration til en ny bog. Han gik hen til kærligheds-roman hylderne, og fik øje på en af sine bøger. Han blev en smule fornærmet, da han foretrak at folk så det han skrev, som tragiske historier, og ikke ulykkelige kærligheds romaner. Men han kunne jo intet gøre ved det.
Itarian havde været i sine egne tanker, da han pludselig mærkede en støde ind i ham. Normalt ville han have været blevet stående, men han havde været så fordybet i sine egne tanker, at han mistede balancen og væltede ned på gulvet. Han sad halvt op og støttede sig på sine hænder.
Det første Itarian ville have haft gjort, var at rette på sine briller. Men han var så vred over at en havde stødt ind i ham, at han svingede hovedet hurtigt op og stirrede på personen med et blik, der næsten var vredt. Men da han så hørte pigens stemme og så hende, forsvandt det fjendtlige. Han så på hendes hånd og tog den, bare for at kunne komme op og stå. Da han stod op, rettede han på sine briller og kiggede på pigen. Han smilede ikke, men han så heller ikke helt så fjendtlig ud som før.
Han kiggede ned på gulvet og så bogen, pigen før havde haft i hånden, men som nu var landet der ved siden af ham. Han satte sig på hug og tog den i sin ene hånd. Han vendte den, så han kunne se forsiden, og begyndte så at smile, da han genkendte titlen. Han rettede sig op og rakte hende bogen.
"Har du læst den?" spurgte han i et næsten venligt tonefald. Normalt var han ikke særlig imødekommende, da han jo forventede folk ville udnytte ham, men denne pige virkede som om hun var okay. Hans instinkter sagde at han skulle give hende en chance, så det havde han tænkt sig at gøre. Men kun en enkelt.


//Undskyld tiden... Min krea går og kommer som den vil ^^'
Tilbage til toppen Go down
Lenda
Naturens Søster
Naturens Søster
avatar

Race : Kitsuni
Antal indlæg : 21
Join date : 11/02/12
Geografisk sted : Here and there, everywere ^^'

IndlægEmne: Re: Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian   Tors maj 17, 2012 12:25 pm

Lenda så lidt afventende på ham. Ville han blive meget sur? Hun vidste nemlig godt at Varulve havde for rygte at flippe hurtigt ud. Men det havde Vampyrer jo også. Hun håbede ikke at hsn blev sur. Det havde hun virkelig ikke brug for. Og desuden var det jo ikke med vilje. Det måtte han da vide.. Ikke? Hun vidste det ærlig talt ikke.. Men det så hun meget kort tid efter hun havde tænkt over det. Han så ret vred ud lige da han vendte sig om og så hende. Men da han så hørte hende tale og fik ordenligt kigget på hende, blev han straks mindre fjendtlig.. Han tog hendes hånd, og hun trak lidt i hans for at han bedre kunne komme op. Da han var kommet op at stå trak hun langsomt hånden til sig igen. Hun så på ham da han rettede på sine briller og fornemmede en svag rødmen sitre på hendes kinder. Det var altså virkelig typisk hende. Hun var meget elegant nogle gange, men andre gange var hun altså desværre noget så klodset.. Hun skulle lige til at bøje sig ned for at tage den bog hun havde haft i hånden, og som nu lå på gulvet, da han gjorde det. Hun lagde godt mærke til at han smilte da han så den, men hun havde ærlig talt ingen anelse om hvorfor han gjorde det.. Hun lod det passere og tog imod bogen. "Noget af den. Og jeg må da nok indrømme at det mere virker som en tragedie end som en kærlighedsroman.." Hun rynkede lidt på panden og smilte så venligt til ham. "Hvorfor?" Hun så en anelse spørgende på ham. Måske havde han også læst den..? Han begyndte at lyde en smule mere imødekommende og venlig. Mindre fjendtlig. Og det gjorde hende ret lettet. Og glad..

//Sorry at jeg først svarer nu.. Har ikke haft så meget tid til at være på.. D:

_________________

Lenda Miklarova Kalla Silva Like a Star @ heaven
Tilbage til toppen Go down
http://daemonernes-by.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian   

Tilbage til toppen Go down
 
Endnu en tur på biblioteket. Så mange bøger :: Itarian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Shadow Island :: The Shadow Island :: Biblioteket-
Gå til: